Yamaha Lc135 Bunyi Bising

Loading...

Yamaha LC135 Bunyi Bising

Tolong bagi pendapat untuk masalah ini,macamana nak selesaikan..cam dah tukar,timing chainpun dah tukar..

Yamaha LC135 tappet bising

Antara sebab tappet bunyi makin kuat walaupun dah berkali adjust tappet Like Facebook https://www.facebook.com/matbeginnerrs/ Follow instagram ...

YAMAHA LC135 BUNYI ENJIN BISING

Bunyi enjin lc ni bising mcm mesin tebu lps start..lps 4-5 minit bunyi enjin kembali mcm biasa..mgkin tensioner @ timing chain problem ke..masa bawa ok xda ...

135lc-Punca Bunyi Knocking pada Enjin

Ok guys kalau moto korang bunyi sebijik mcm moto aku ni mungkin ni lah punye dye.. Tpi bunyi x menentukan kerosakan sesuatu enjin...nk kepastian kene lah ...

LC135 bunyi apa tu??

Bunyi yang terhasil setelah 2 tahun lebih menggunakan motor ini. Mungkin sebab lenjan?? hahaha. Entahlah nak oiii. Kawasan yg berbunyi sekitar enjin dan ...

Motor bunyi Connecting Rod rosak

Video ini sebagai panduan kepada anda yang belum tahu bagaimana bunyi Connecting Rod(pada crankshaft) rosak.Bila motor rod berbunyi bising dari biasa ...